Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Punajuuri 17g6.4kcal0.2g1.2g0g0.4g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g13g33kcal3.4g0g2.1g0g
Cashewpähkinä 8.3g48kcal1.7g1.6g3.9g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g540kcal38.8g8.6g38.8g1.4g
Valittu annoskoko148g270kcal19.4g4.3g19.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna74g135kcal9.7g2.2g9.7g0.4g
Arvot/100g100g182kcal13.1g2.9g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853