Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 17g56kcal1.7g9.8g0.6g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.4g0.6g1.8g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g597kcal13.8g93.8g16.4g7.4g
Valittu annoskoko148g298kcal6.9g46.9g8.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna74g149kcal3.5g23.5g4.1g1.9g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173098