Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 113g38kcal0.8g6.2g0.1g1.6g
Sokeri30g122kcal0g30g0g0g
Vesi5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g320kcal1.6g72.4g0.2g3.2g
Valittu annoskoko149g160kcal0.8g36.2g0.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g80kcal0.4g18.1g0.1g0.8g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878