Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)34g49kcal9.1g0.7g1g0g
Atria kevyt jauheliha28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g42g11kcal0.4g2g0.1g0g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika vihreä 21g4.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g240kcal31g7.8g8.6g1.4g
Valittu annoskoko148g120kcal15.5g3.9g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna74g60kcal7.8g2g2.2g0.4g
Arvot/100g100g81kcal10.4g2.6g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029