Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl28g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Sokeri17g69kcal0g17g0g0g
Leivinjauhe1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl21g72kcal0.4g0.6g7.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.3g0.1g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vadelma 40g17kcal0.4g1.6g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g536kcal15.8g67.2g20.6g4g
Valittu annoskoko149g268kcal7.9g33.6g10.3g2g
Annoskoko puolitettuna74g134kcal4g16.8g5.2g1g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.6g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168