Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g45g9kcal0.6g1.4g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g14g5.8kcal0.2g1.1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)20g20kcal4.7g0g0.2g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g11g20kcal0.9g0.6g1.6g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 56g61kcal2.2g11g0.6g1.1g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g261kcal17.2g28.2g8.2g2.2g
Valittu annoskoko149g131kcal8.6g14.1g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna74g65kcal4.3g7.1g2.1g0.6g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614