Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g113g197kcal21.4g0g12.4g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g416kcal43.6g3.4g24.8g1.4g
Valittu annoskoko149g208kcal21.8g1.7g12.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna74g104kcal10.9g0.9g6.2g0.4g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.1g8.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718