Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa20g59kcal4.5g0g4.5g0g
Smetana8.4g33kcal0.2g0.2g3.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.6g4.1kcal0.3g0.7g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g363kcal22.4g9.4g25.8g3.6g
Valittu annoskoko148g182kcal11.2g4.7g12.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna74g91kcal5.6g2.4g6.5g0.9g
Arvot/100g100g122kcal7.5g3.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799