Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Punajuuri 75g29kcal0.8g5.2g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g131kcal2.8g18.4g4.4g7g
Valittu annoskoko149g66kcal1.4g9.2g2.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna74g33kcal0.7g4.6g1.1g1.8g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937