Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 124g14kcal0.7g1.7g0.1g0.9g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g11g2.3kcal0g0.7g0g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g106kcal1.6g22.8g0.2g1.8g
Valittu annoskoko148g53kcal0.8g11.4g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g27kcal0.4g5.7g0.1g0.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041