Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.3kcal0.4g1.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha28g48kcal5.4g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.14g48kcal1.8g9.3g0.3g0.5g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2g18kcal0g0g2g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow11g1.6kcal0.2g0.2g0g0.3g
Xtra salaattitonnikala öljyssä25g66kcal4.6g0.1g5.1g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.11g31kcal3.4g0.2g1.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g452kcal32.4g24.2g24.4g2.6g
Valittu annoskoko149g226kcal16.2g12.1g12.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna74g113kcal8.1g6.1g6.1g0.7g
Arvot/100g100g152kcal10.9g8.1g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413