Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)25g180kcal0g0g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.4g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g9g30kcal1.6g4.3g0.7g1.6g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.2g1.9g0.2g1g
Sokeri 22g89kcal0g22g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g906kcal15.6g105.6g46g7.2g
Valittu annoskoko149g453kcal7.8g52.8g23g3.6g
Annoskoko puolitettuna74g227kcal3.9g26.4g11.5g1.8g
Arvot/100g100g305kcal5.2g35.5g15.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101588