Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.9g7.1kcal0g1.6g0.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa53g70kcal10g0.4g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Maito, Kevyt18g8.1kcal0.6g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g231kcal22.8g8.6g11.8g0.4g
Valittu annoskoko149g115kcal11.4g4.3g5.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna74g58kcal5.7g2.2g3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.7g2.9g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636