Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g29g102kcal3.7g20.3g0.6g0.9g
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%11g19kcal0.8g0.2g1.6g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.6g4.5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g360kcal21.6g43.4g10.8g3.2g
Valittu annoskoko149g180kcal10.8g21.7g5.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g90kcal5.4g10.9g2.7g0.8g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145