Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,352g34kcal5.7g2.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Hermesetas, annos 5g5.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml10g2.2kcal0.8g0g0g0g
Kookoshiutale 5.2g34kcal0.4g0.3g3.4g0.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 42g115kcal0.8g1.2g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g470kcal24g7.6g37.6g1.6g
Valittu annoskoko149g235kcal12g3.8g18.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna74g117kcal6g1.9g9.4g0.4g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512