Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 18g58kcal1.8g10.1g0.6g2g
Rusina 5.5g16kcal0.2g3.3g0g0.5g
Aprikoosi, kuivattu 4.4g10kcal0.2g1.9g0g0.3g
Auringonkukansiemen 4.4g26kcal1g0.6g2.2g0.3g
Mantelilastu (A la meira)3.3g20kcal0.8g0.2g1.8g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g2.2g7.8kcal0g1.9g0g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g2.2g6.3kcal0.1g1.5g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g287kcal8.2g39.4g9.2g6.8g
Valittu annoskoko149g144kcal4.1g19.7g4.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna75g72kcal2.1g9.9g2.3g1.7g
Arvot/100g100g97kcal2.8g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997