Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.2g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g90kcal0g0g10g0g
Kaurahiutale 8.7g33kcal1.3g5g0.6g0.9g
Kauralese 13g45kcal2.2g5.7g1g2.2g
Soijajauho vähärasvainen 11g44kcal5.1g3.2g0.8g1.6g
Tattarijauho, Myllynparas15g51kcal1.9g10.1g0.3g0.8g
Pellavarouhe reformi luomu7.5g24kcal2.2g0.5g1.5g2.3g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g13g44kcal1.7g7g0.8g1.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g670kcal30.4g63.2g30g21.4g
Valittu annoskoko149g335kcal15.2g31.6g15g10.7g
Annoskoko puolitettuna74g168kcal7.6g15.8g7.5g5.4g
Arvot/100g100g225kcal10.2g21.2g10.1g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880