Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 21g48kcal4g0g3.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g5.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.8g22kcal0.2g0.2g2.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.8g6.4kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g187kcal10.8g9.2g12g3.4g
Valittu annoskoko149g94kcal5.4g4.6g6g1.7g
Annoskoko puolitettuna74g47kcal2.7g2.3g3g0.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051