Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g63g178kcal8.8g0.3g15.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.7g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g5.6g21kcal0.1g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g537kcal21g17g42g1.6g
Valittu annoskoko149g268kcal10.5g8.5g21g0.8g
Annoskoko puolitettuna74g134kcal5.3g4.3g10.5g0.4g
Arvot/100g100g181kcal7.1g5.7g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982