Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen16g118kcal0g0g13.1g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g38g33kcal1.3g5g0.8g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 33g13kcal0.1g2.7g0g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.2g7.3kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g698kcal11.8g88.2g32g3.2g
Valittu annoskoko149g349kcal5.9g44.1g16g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g174kcal3g22.1g8g0.8g
Arvot/100g100g234kcal4g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612