Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 14g30kcal2.4g0g2.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 24g54kcal4.5g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi5.7g20kcal0.3g4.4g0.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl6.7g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Kaali, valkokaali51g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g298kcal16.2g14g19.6g2.8g
Valittu annoskoko149g149kcal8.1g7g9.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna74g75kcal4.1g3.5g4.9g0.7g
Arvot/100g100g100kcal5.4g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978