Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.2g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.7g0.2g1.7g
Grahamjauho 31g103kcal3.3g19g0.7g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g558kcal17.2g98.8g6.8g12.8g
Valittu annoskoko149g279kcal8.6g49.4g3.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna74g140kcal4.3g24.7g1.7g3.2g
Arvot/100g100g188kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901