Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1168g1565kcal104g212.6g30.4g50.2g
Sitruunamehu, laimentamaton234g49kcal0.7g3.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g4109kcal213.8g444.6g151.8g106.8g
Valittu annoskoko1480g2055kcal106.9g222.3g75.9g53.4g
Annoskoko puolitettuna740g1027kcal53.5g111.2g38g26.7g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788