Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g83g283kcal11.7g0g25.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Veripalttu (Tapola), annos 200g267g611kcal29.3g45.3g42.7g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g2303kcal95.2g201.8g138g10g
Valittu annoskoko1480g1152kcal47.6g100.9g69g5g
Annoskoko puolitettuna740g576kcal23.8g50.5g34.5g2.5g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337