Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 200g229kcal33.7g0g10.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 250g191kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100g250kcal14g3.4g20g0g
Pinaattipakaste 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g100g53kcal5.7g5.3g0.9g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5g3.3kcal0.4g0.5g0g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g1621kcal125.6g119g65.6g18g
Valittu annoskoko1480g811kcal62.8g59.5g32.8g9g
Annoskoko puolitettuna740g405kcal31.4g29.8g16.4g4.5g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369