Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g726g1654kcal137.8g0g123.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g102g274kcal7.6g49.8g5.1g10.2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g363g236kcal11.6g17.4g12.7g0g
Kananmuna kuoreton 109g155kcal13.6g0.3g11.2g0g
Korppujauho (X-tra)181g689kcal23.6g137.8g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g6017kcal388.4g410.6g311.8g20.4g
Valittu annoskoko1480g3009kcal194.2g205.3g155.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna740g1504kcal97.1g102.7g78g5.1g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519