Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g63g38kcal8.2g0.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 503g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 818g2807kcal83.4g572.6g9.8g28.6g
Oliiviöljy 35g312kcal0g0g35.2g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g6314kcal183.2g1146.6g90.6g57.2g
Valittu annoskoko1480g3157kcal91.6g573.3g45.3g28.6g
Annoskoko puolitettuna740g1578kcal45.8g286.7g22.7g14.3g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414