Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa338g57kcal1.4g8.4g2g2.4g
Tomaatti 422g96kcal2.4g14.6g1.3g5.9g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g23g185kcal0g0g22.5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g417g1125kcal62.5g20.8g87.5g4.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g113g293kcal33.8g2.3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2961g3601kcal204.2g108.2g261.2g31g
Valittu annoskoko1481g1800kcal102.1g54.1g130.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna740g900kcal51.1g27.1g65.3g7.8g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799