Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 87g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 122g93kcal2.3g19g0.2g1.2g
Keittojuurekset, apetit175g46kcal1.6g8.4g0.5g4g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi874g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 204g229kcal43.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2961g879kcal97.6g83.6g14g12.8g
Valittu annoskoko1481g439kcal48.8g41.8g7g6.4g
Annoskoko puolitettuna740g220kcal24.4g20.9g3.5g3.2g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600