Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2433g585kcal44g53.5g7.3g56g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g811g2028kcal113.5g27.6g162.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6083g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow45g116kcal4.5g4.5g8.9g0.7g
Valkosipuli 162g176kcal12.8g26.4g1g3.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen406g134kcal13.4g19.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.6g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6494kcal388.8g349g360.2g124.4g
Valittu annoskoko10000g3247kcal194.4g174.5g180.1g62.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1624kcal97.2g87.3g90.1g31.1g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607