Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g35kcal1.1g0.9g2.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste250g65kcal2.3g12g0.8g5.8g
Peruna, vanha, kuorittu 313g238kcal5.9g48.5g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2965g1524kcal114.4g125.8g58.8g18.8g
Valittu annoskoko1483g762kcal57.2g62.9g29.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna741g381kcal28.6g31.5g14.7g4.7g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355