Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1510g338kcal7.6g46.8g3g37.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1942g1165kcal29.1g252.4g1.9g17.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2697g4477kcal512.4g0g269.7g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g162g92kcal6g16.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Maito, Kevyt539g248kcal17.3g25.9g8.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1618g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 539g769kcal67.4g1.6g55.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras453g1586kcal58.9g317.2g6.8g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17641kcal1411.4g1372.2g692.4g156.2g
Valittu annoskoko10000g8821kcal705.7g686.1g346.2g78.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4410kcal352.9g343.1g173.1g39.1g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661