Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Rypsiöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g501g125kcal6.5g21g1g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Chili, jauhettu (), annos 6g2g7.1kcal0.2g1.1g0.3g0.7g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g70g182kcal7g32.9g2.1g3.6g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton100g160kcal8g4g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g1332kcal48g137.2g64.2g12.6g
Valittu annoskoko1484g666kcal24g68.6g32.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna742g333kcal12g34.3g16.1g3.2g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175