Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 660g1461kcal115.4g0g112.1g0g
Kananmuna kuoreton 207g296kcal25.9g0.6g21.2g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g188g221kcal5.3g7.5g18.8g0g
Edamer Viipale, annos 18g188g607kcal47.1g3.8g45.2g0g
Sipuli 71g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.8g0.1g0.5g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.9g0.4g2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g5336kcal395g49.4g396g8.4g
Valittu annoskoko1484g2668kcal197.5g24.7g198g4.2g
Annoskoko puolitettuna742g1334kcal98.8g12.4g99g2.1g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249