Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g524g3824kcal5.2g5.2g419g0g
Kananmuna kuoreton 768g1096kcal96g2.3g78.7g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g70g276kcal1.3g67.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)24g2.4kcal0.4g0g0.1g20.8g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton84g268kcal19.4g8.8g17.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka14g56kcal0g13.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g11043kcal244.6g195.6g1030.4g41.6g
Valittu annoskoko1484g5521kcal122.3g97.8g515.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna742g2761kcal61.2g48.9g257.6g10.4g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546