Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g233g168kcal5.8g39.2g0.2g0g
Juuriselleri 175g55kcal2.2g8g0.3g5.4g
Palsternakka 233g148kcal1.2g27.5g0.9g10.5g
Peruna, keskikokoinen 60g233g140kcal3.5g30.3g0.2g2.1g
Fenkoli, annos 100g117g36kcal1.4g8.5g0.2g3.6g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g233g222kcal18.7g32.7g1.6g18.7g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 76g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g1718kcal66.8g301g21.6g84.4g
Valittu annoskoko1484g859kcal33.4g150.5g10.8g42.2g
Annoskoko puolitettuna742g430kcal16.7g75.3g5.4g21.1g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840