Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Sokeri 100g404kcal0g99.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai76g267kcal9.1g54.1g1.6g2.3g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 234g310kcal6.2g7.5g28.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl234g797kcal4.7g7g82.1g0g
Sokeri 42g171kcal0g42.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.6g0g0g
Mansikka 586g273kcal2.9g49.2g1.2g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g5111kcal94.8g547.8g265.6g26.8g
Valittu annoskoko1484g2555kcal47.4g273.9g132.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna742g1278kcal23.7g137g66.4g6.7g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709