Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Rypsiöljy 78g694kcal0g0g78.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 83g601kcal0g0.2g67.9g0g
Sokeri 148g601kcal0g148g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g261g999kcal4.7g244.2g1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g364g146kcal1.8g36.4g1.8g1.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g105g627kcal22g6.9g56.5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g139g254kcal19.9g10g14.9g85g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g350kcal0.1g85.3g0.1g1.5g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g9121kcal146g1069.8g480.6g176.6g
Valittu annoskoko1484g4560kcal73g534.9g240.3g88.3g
Annoskoko puolitettuna742g2280kcal36.5g267.5g120.2g44.2g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255