Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2022g1540kcal38g313.4g4g20.2g
Bataatti, kuorittu 876g709kcal13.8g147.5g0.4g26.3g
Sipuli (kuorittu)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Kanasuikale hunajamarinoitu2696g3505kcal485.3g59.3g164.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1011g1830kcal27.3g121.3g141.6g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.8g0.1g0.5g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1348g1483kcal242.7g27g40.4g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1685g1011kcal16.9g75.8g67.4g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20390kcal1660.6g1528.6g838.2g125.6g
Valittu annoskoko10000g10195kcal830.3g764.3g419.1g62.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5097kcal415.2g382.2g209.6g31.4g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852