Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g2153g7557kcal559.7g53.8g581.3g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g527g2268kcal105.5g200.4g116g2.6g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 4306g1027kcal77.5g93.9g12.9g98.2g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät3014g3014kcal497.3g36.2g81.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27730kcal2480g768.6g1583.2g201.6g
Valittu annoskoko10000g13865kcal1240g384.3g791.6g100.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6933kcal620g192.2g395.8g50.4g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779