Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g3233g7759kcal284.5g1519.4g58.2g387.9g
Ketsuppi 862g787kcal10.8g165.5g3.4g10.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)2371g4267kcal545.3g0g189.7g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g1078g4203kcal258.6g10.8g344.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro216g66kcal4.5g9.1g1.1g6.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g86g147kcal6.9g27.6g0.6g0g
Katkarapu 2155g1474kcal311.2g0g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37404kcal2843.6g3464.8g1243g810.2g
Valittu annoskoko10000g18702kcal1421.8g1732.4g621.5g405.1g
Annoskoko puolitettuna5000g9351kcal710.9g866.2g310.8g202.6g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424