Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g360g1849kcal107.9g54g147.5g33.5g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g16kcal0.2g3.6g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g90g159kcal0.2g8.8g0.2g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g117g409kcal16.4g65.5g8.1g12.9g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala190g607kcal28.5g112g4.9g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g6083kcal306.4g487.8g321.8g130.8g
Valittu annoskoko1485g3042kcal153.2g243.9g160.9g65.4g
Annoskoko puolitettuna743g1521kcal76.6g122g80.5g32.7g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722