Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 383g727kcal103.9g0g34.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 259g33kcal2.9g2.5g0.5g2.6g
Kurkku, tuore225g23kcal1.4g3.8g0.2g1.6g
Tomaatti, tuore541g110kcal3.2g20.6g1.6g7.6g
Sinappi 36g47kcal1.6g5.1g2.2g0.6g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix41g20kcal0.6g4.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g1919kcal227.2g72.2g78.4g24.8g
Valittu annoskoko1485g960kcal113.6g36.1g39.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna743g480kcal56.8g18.1g19.6g6.2g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763