Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 113g816kcal1.3g0.4g91.4g0g
Sokeri 128g517kcal0g127.3g0g0g
Munan keltuainen26g75kcal4.1g0.1g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 171g585kcal17.4g119.4g2g6g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g75g277kcal10.5g42g0.8g7.5g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g600g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g150g120kcal3.9g6g9g0g
Smetana113g439kcal2.4g2.5g47.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g6439kcal102.4g715.2g334.4g48.6g
Valittu annoskoko1485g3220kcal51.2g357.6g167.2g24.3g
Annoskoko puolitettuna743g1610kcal25.6g178.8g83.6g12.2g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946