Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 470g557kcal103.4g0g15.5g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen28g203kcal0.3g0.3g22.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)282g239kcal2.8g9.9g19.7g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g45g167kcal0.5g37.9g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g2393kcal216.4g105.8g118.6g3.6g
Valittu annoskoko1485g1197kcal108.2g52.9g59.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna743g598kcal54.1g26.5g29.7g0.9g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391