Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 1013g1698kcal220.3g0.1g90.8g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen225g1620kcal0g0g180g0g
Suola, annos 3g68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g6732kcal445.2g17.4g542.4g6.2g
Valittu annoskoko1485g3366kcal222.6g8.7g271.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna743g1683kcal111.3g4.4g135.6g1.6g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037