Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai221g775kcal26.6g157.2g4.6g6.6g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.6g0g
Sokeri 188g762kcal0g187.5g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 721g322kcal1.4g67.9g0.7g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g5561kcal105.6g853.2g183.6g39.2g
Valittu annoskoko1488g2781kcal52.8g426.6g91.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna744g1390kcal26.4g213.3g45.9g9.8g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254