Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse161g1190kcal0g0g131.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 418g1435kcal42.6g292.8g5g14.6g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 274g1110kcal0g273.2g0g0g
Mustikka metsä- 290g128kcal1.4g18.5g1.7g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g8259kcal133g1176g313.4g48.4g
Valittu annoskoko1488g4130kcal66.5g588g156.7g24.2g
Annoskoko puolitettuna744g2065kcal33.3g294g78.4g12.1g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644