Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g722kcal1.2g0.4g80.9g0g
Sokeri113g458kcal0g112.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu77g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 151g518kcal15.4g105.7g1.8g5.3g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton80g255kcal18.4g8.4g16.6g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g332g1724kcal14.9g175.8g106.1g36.5g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g265g1486kcal17.2g151.2g90.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton265g425kcal21.2g10.6g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g11456kcal200.8g1144.6g674g83.6g
Valittu annoskoko1488g5728kcal100.4g572.3g337g41.8g
Annoskoko puolitettuna744g2864kcal50.2g286.2g168.5g20.9g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302