Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g120g879kcal1.2g1.2g96.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 235g806kcal23.9g164.3g2.8g8.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 120g104kcal3.7g5.3g7.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g205g42kcal1.2g7.8g0.6g2.9g
Oliivi kivetön musta rainbow60g108kcal0.4g3.4g10.2g0g
Katkarapu 241g165kcal34.8g0g2.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%241g385kcal6.5g6.5g36.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 120g456kcal33.6g0g36.1g0g
Muna, annos 60g145g127kcal10.9g1.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g6142kcal232.4g379.6g401.4g22.2g
Valittu annoskoko1488g3071kcal116.2g189.8g200.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna744g1536kcal58.1g94.9g100.4g5.6g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460